Kreet tekst

Het vakmanschap van ons kleine team draagt bij aan de kwaliteit van onze kozijnen, ramen en deuren

Timmerfabriek den Hollander BV logo
Timmerfabriek den Hollander BV
Kozijnen, ramen en deuren tekst

Kozijnen, ramen en deuren

Voor houten kozijnen, ramen en deuren bent u bij Timmerfabriek den Hollander aan het juiste adres. Wij leveren alle denkbare vormen en uitvoeringen. Dankzij onze computergestuurde machines en enthousiaste team van specialisten, leveren wij de meest uiteenlopende modellen. Onze kozijnen, ramen en deuren worden standaard geleverd met twee lagen grondverf. Naar wens is ook een voorlaklaag en/of af laklaag mogelijk. Verder worden onze producten standaard geleverd met fabrieksgarantie. Ook het plaatsen van inbraak werend hang- en sluitwerk (NEN 5086) is mogelijk.

Hout – Aluminium kozijnen

Hout-Aluminium kozijnen zijn houten kozijnen uitgerust met een fraaie aluminium buitenafwerking. De kozijnen bieden veel voordelen in één: houten kozijnen hebben een goede thermische isolatie en de aluminium kozijnen aan de buitenzijde hebben weinig onderhoud nodig en zijn weerbestendig. Met hout – aluminium kozijnen zijn er talloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor verschillende houtsoorten en kan het aluminium frame aan de buitenzijde afgewerkt worden met diverse profielen en kleuren. Het kozijn kan op maat uitgekozen worden en is deze altijd naar uw wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact, met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en geven u professioneel advies over het juiste kozijn.

Wat zijn de voordelen van Hout – Aluminium kozijnen?

De samenstelling van hout en aluminium biedt veel mogelijkheden, maar daarbij ook veel veel voordelen.

  • Weinig tot geen onderhoud
  • Door het hout blijft het kozijn sfeervol
  • Door keuze in hout en kleur is het design van het kozijn naar eigen wens in te vullen
  • Goede thermische isolatie
  • Geschikt voor passiefhuizen

Hout – Aluminium kozijnen is een totaal concept dat energiezuinig en onderhoudsarm is. U zult snel merken dat uw stookkosten omlaag gaan en er weinig slijtage aan de buitenafwerking is. Dit komt omdat dit afgewerkt is met een hoogwaardige kwaliteit aluminium.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een hout – aluminium kozijn bij u thuis of voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor een hout – aluminium kozijn.

Neem contact met ons op

Timmerfabriek den Hollander BV logo
Timmerfabriek den Hollander BV

Alle rechten voorbehouden Timmerfabriek den Hollander BV 2020 | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl